Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör milyon seyirci sınırını aştı

İlk üç filmi toplamda 8 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Rafadan Tayfa serisinin dördüncü halkası Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, bir milyon seyirci baremini aştı.

İlk üç filmi toplamda 8 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Rafadan Tayfa serisinin dördüncü halkası Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör bir milyon seyirci sınırını aştı. 29 Aralık 2023 tarihinde vizyona giren, 254 bin 935 seyirciyle yılın en yüksek açılışlarından birine imza atan film üçüncü haftasının sonunda 1 milyon 100 bin 191 seyirciye ulaştı.

Rafadan Tayfa 4 animasyon türünde bir milyon seyirci sınırını aşan 15. film oldu. Animasyon türünde tüm zamanların en fazla seyirciye ulaşan filmleri Rafadan Tayfa Göbeklitepe ve Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa olurken serinin tüm filmleri bir milyon seyirci sınırının üzerinde yer alıyor. Yapımcılığını ISF Film Prodüksiyon ve TRT Sinema’nın üstlendiği Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör ekibin Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarmak için verdiği mücadeleyi konu ediniyor. 

Milyon seyirciyi aşan filmler listesine bu linkten ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir